Mainos
Mainos

Suomalaisia tv-ohjelmia satelliitin välityksellä Eurooppaan

Suomalaisia televisio-ohjelmia aletaan tänään lähettää satelliitin välityksellä Eurooppaan. TV-Finland-nimeä kantavan kanavan ohjelmisto kootaan sekä Yleisradion että MTV3:n ohjelmista.

Euroopassa TV Finlandin lähetystä voi vastaanottaa digitaalisella satelliittivastaanottimella tai mahdollisesti paikallisen kaapelitelevision kautta. Satelliittivälityksestä huolehtii norjalainen Telenor-yhtiö.

Jos antennipeilin eli niin sanotun lautasen halkaisija on kuusikymmentä senttiä, voi lähetyksiä katsella Keski-Euroopassa. Suuremman halkaisijan antennipeilillä ohjelmat saa ruutuun Välimerellä. Kun kokoa kasvattaa, näkyvät Suomen uutiset Pohjois-Afrikkaan asti.

Satelliittikanava on maksullinen. Alkuvaiheen kokeilun jälkeen toiminta alkaa varsinaisesti syyskuun alussa, jolloin myös kanavan katseluun tarvittavat maksukortit otetaan käyttöön.
(MTV3/Jussi Eronen)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme