Mainos
Mainos

Suomalaiskomentaja Etelä-Libanonissa vaihtuu

Suomalaisen rauhanturvajoukon komentaja Etelä-Libanonissa vaihtuu. Tasavallan presidentti määräsi perjantaina uudeksi komentajaksi everstiluutnantti Timo Ekdahlin. Ekdahlin toimikausi alkaa lippujuhlapäivänä 4. kesäkuuta.

Nykyisin Unifil-joukon komentajana on everstiluutnantti Jukka Haaksiala. Hän siirtyy kesäkuussa uusiin tehtäviin. Ekdahl, 50, toimii nykyisin esikuntapäällikkönä jääkäriprikaatissa Sodankylässä. Aiemmin hän on palvellut Unifilissa vuosina 1992-93. Libanonissa hän toimii everstin virassa.

Tasavallan presidentti nimitti puolustusministeriön vanhemman osastoesiupseerin virkaan eversti Pekka Majurin Majuri on toiminut vuodesta 1997 puolustusvoimien materiaalilaitoksen osastopäällikkönä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot