Mainos
Mainos

Suomalaismatkailijoiden määrä Tallinnassa vähentynyt

Joidenkin matkanjärjestäjien mukaan suomalaisturistien määrän vähentymisen syitä ovat hotellien korkeat hinnat ja se, että yhä useammat suomalaiset matkustavat muualle Viroon tai Tallinnan kautta esimerkiksi Latviaan.

Suomalaismatkailijoiden määrä Tallinnassa on vähentynyt. Vaikka Tallinan ja Helsingin välisillä laivalinjoilla tehtiin viime vuonna vähän yli kuusi miljoonaa matkaa, tämän vuoden alkupuoliskolla Tallinnaan matkusti kuitenkin noin viisi prosenttia vähemmän ihmisiä kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Tallinnassa vierailevien suomalaisturistien määrä on niinikään laskenut viime vuoden alusta toistakymmentä prosenttia. Suomalaisten osuus Tallinnassa vierailevista matkailjoista on pudonnutkin ensi kertaa alle puoleen.Yhtenä syynä matkailijoiden määrän laskuun matkanjärjestäjät pitävät odotuksia suurempia hintoja Tallinnan hotelleissa. Ellei osta suhteellisen edullista, laiva-hotelli -pakettia, joutuu maksamaan hotellista suurin piirtein saman hinnan kuin Suomessa. Hotellien hintoja saattavat lähitulevaisuudessa laskea muutamat Tallinnaan valmistuvat uudet hotellit

Suomalaiset matkustavat myös entistä enemmän muualle Viroon; esimerkiksi Pärnuun, Haapsaluun, Tarttoon ja Viron saarille tai Tallinnan kautta Latviaan ja Liettuaan ja myös etelämmäksi Eurooppaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme