Mainos
Mainos

Suomalaismies riehui lentokentällä – söi myös luottokorttinsa

Kööpenhaminan Kastrupin lentokentän baarissa riehuneen suomalaismiehen taltuttamiseen tarvittiin neljä poliisia, kertoo Helsingin Sanomat.

Mies oli juonut itsensä tunnissa kovaan humalatilaan ja syönyt luottokorttinsa.

Lentoa odottaneen miehen tapauksesta kerrottiin Tanskan lehdissä laatulehti Politikenia ja iltapäivälehti Ekstrabladetia myöten.

– Hänelle tarjoiltiin tuommoiset 4,5 litraa olutta tunnin tai puolentoista aikana. Sitten hän riitaantuu rakkaimpansa kanssa, lentokenttäpoliisin päällikkö Preben Jensen kuvasi tanskalaismedialle.

– Vaimo vain lähti baarista ja meni menojaan. Luultavasti hän matkusti Suomeen, jossa on hänen kotinsa, Jensen sanoi.

Henkilökuntaan kuuluva nainen yritti rauhoitella miestä, mutta tämä vain yltyi. Toinen työntekijä puuttui tilanteeseen, mutta mies työnsi tämän pois.

Tanskan poliisi ei vielä keskiviikkoaamuna tiennyt kuka mies oli. Miehen passia tai matkalippuakaan ei ole löytynyt. Mies nukkui pois humalaansa Amagerin poliisiasemalla.

– Emme tiedä, kuka hän on, sillä hän onnistui syömään luottokorttinsakin. Toisin sanoen, hän pureskeli sen käyttökelvottomaksi, Jensen selitti.

Mieheltä jäi myös maksamatta 390 kruunun eli noin 52 euron olutlasku.

Kastrubin lentokenttäpoliisi joutuu viemään humalaisen matkustajan parempaan talteen yleensä kerran tai pari viikossa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme