Mainos
Mainos

Suomalaisprofessorille huippuvirka

Lääketieteen tiedejärjestöjen kansainvälinen neuvosto CIOMS on kutsunut professori Juhana Idänpää-Heikkilän pääsihteerikseen neuvoston päämajaan Geneveen. YK:n alaiseen Tiedejärjestöjen kansainväliseen neuvostoon kuuluu yli sata tiedejärjestöä.

Maailman terveysjärjestö WHO ja YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö Unesco perustivat CIOMS:n vuonna 1948 kehittämään ihmiseen kohdistuvien lääketieteellisten tutkimusten eettisiä, tieteellisiä ja ihmisoikeuksiin liittyviä säädöksiä. Se työskentelee myös lääketurvallisuuden parantamiseksi. CIOMS on luonut eettisiä säännöksiä ja tutkimusohjeistoja, jotka ottavat huomioon eri kulttuureista, uskonnoista ja perinteistä johtuvat erot.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot