Mainos
Mainos

Suomalaisrekkoja rahastetaan Venäjällä

Suomalaisrekkoja sakotetaan lainvastaisesti Venäjällä, paljastaa Kuorma-autoliiton tuore selvitys. Rahastus alkaa yleensä heti rajalta ja siihen osallistuvat niin miliisit kuin muutkin viranomaiset.

Nyt Kuorma-autoliitto on kerännyt jäsenistöltään tuoreita kokemuksia laittomasta rahastuksesta. Lisäksi liiton johto teki tänään yllätystarkastuksen Venäjän puolelle - ja löysi lisää kummallista rahankeruuta.

Kun tänään Suomen Kuorma-autoliiton johto yhdessä Venäjän suurlähetystön ja tullin edustajien kanssa teki yllätysretken rajan taa, Ylä-Urpalan tulliasemalla olevalla eläinlääkärin kopilla vaadittiin kuljettajilta 72 000 ruplaa, seitsemisen kymppiä joka kuljettajalta.

Maksun kerääminen loppui tarkastajien tuloon.

Kuorma-autoliitto ja AKT keräävät parhaillaan yhdessä tietoja lainvastaisesta rahastuksesta Venäjän teillä. Venäjän sisäministeriö on pyytänyt tiedot itselleen - ja luvannut tutkia rekkaväen valituksen perusteellisesti.
(MTV3)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme