Mainos
Mainos

Suomalaisten elämässä tarpeeksi rakkautta

Miehistä 62 ja naisista 53 prosenttia uskoo "sen ainoan oikean" olemassaoloon.

Suomalaisista 81 prosenttia on sitä mieltä, että heillä on kylliksi rakkautta elämässään juuri nyt. Kyselyn tulokset on julkaistu tuoreessa Anna-lehdessä.

Vain 14 prosenttia vastanneista ilmoitti, että heillä ei ole tarpeeksi rakkautta elämässään. Naiset ja miehet olivat rakkauden määrään suurin piirtein yhtä tyytyväisiä.

Saman kyselyn mukaan 58 prosenttia suomalaisista uskoo, että on olemassa "se ainoa oikea". Miehistä ainoan oikean kumppanin olemassaoloon uskoi 62 prosenttia ja naisista 53 prosenttia.

Sen oikean löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa. Vastanneista 33 prosenttia ilmoitti rakastuneensa 3-5 kertaa, 22 prosenttia 2 kertaa ja 21 prosenttia kerran. Yli kymmenes vastanneista oli kuullut amorin kutsun useammin: 12 prosenttia sanoi rakastuneensa 6-10 kertaa.

Anna teetti tutkimuksen suomalaisten rakkauselämästä Taloustutkimuksella. Haastattelut tehtiin viikolla 51 ja kysymyksiin vastasi 507 ihmistä. Otoksessa on mukana 15-74-vuotiaita suomalaisia ja virhemarginaali on neljä prosenttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot