Mainos
Mainos

Suomea kiertävä Lukibussi auttaa oppimisvaikeuksien tunnistamisessa

Lukibussi kiertää kaikissa Suomen kunnissa. Tarjolla on erilaisen oppimisen tukea. Joka viides suomalainen kärsii oppimisvaikeuksista.

Tutkimusten mukaan joka viides suomalainen kärsii oppimisvaikeuksista. Tunnistamattomana tämä voi johtaa syrjäytymiskierteeseen.

Erityisryhmistä esimerkiksi vangeilla on oppimisvaikeuksia kolmin-nelinkertainen määrä.
On arvioitu, että selvällä enemmistöllä vangeista on taustanaan jonkinasteinen oppimisvaikeus.

Erilaista oppimista propagoiva lukibussi kiertää kaikissa Suomen kunnissa. Eilen ja tänään se vieraili Keravan vankilassa. Lukibussissa on tarjolla erilaisen oppimisen tukea.

Erilaisen oppimisen nimellä kulkevat oppimisvaikeudet leimataan usein tyhmyydeksi tai laiskuudeksi. Asia ei kuitenkaan ole ihan näin yksioikoinen. Syitä on yleensä monia, ne on vain kyettävä löytämään.

Lukibussin vankilavierailu tähtää oppimisvaikeuksien tunnistamiseen. Kuntoutus ja tukitoimet voivat avata tien parempiin mahdollisuuksiin.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 12.10.2003).

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot