Mainos
Mainos

"Suomella varaa vähentää köyhyyttä"

Suomen talous on lamavuosien jälkeen niin hyvässä kunnossa, että Suomella olisi varaa vähentää köyhyyttä ja syrjäytyneisyyttä. Tähän tulokseen tultiin tänään Helsingissä pidetyssä seminaarissa, jossa pohdittiin miten köyhiä Suomessa voitaisiin auttaa.

Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto on ryhtynyt puheista tekoihin ja laatinut oman köyhyysohjelmansa.

Varapuheenjohtaja Riitta Särkelä EAPN-Fin

Suomen köyhyyden vastainen verkosto EAPN-Fin:n varapuheenjohtaja Riitta Särkelä sanoo, että Suomen köyhyyden vastainen verkosto ei hyväksy köyhyyttä.

-Verkosto on ollut liikkeellä siksi, että me emme voi hyväksyä sitä, että sadattuhannet ihmiset Suomessa elävät erittäin vaikeissa olosuhteissa.

-Ohjelmassa on paljon konkreettisia ehdotuksia, mutta kaikista tärkein asia , jonka haluan nostaa esille on perustoimeentuloturvan kokonaisuudistus, sanoo Särkelä.

-Tällä hetkellä maassamme eletään lamavuosien jälkeen hyviä aikoja. Taloudellinen kasvu on jatkunut jo usean vuoden ajan. hän toteaa.
(MTV3)

Lisää tietoa köyhyyden vastaisen verkoston toiminnasta

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot