Mainos
Mainos

Suomen elokuvasäätiön tj. vaihtuu

Irina Krohn valittiin elokuvasäätiön toimitusjohtajaksi yksimielisesti yhdeksän hakijan joukosta. Hän pyytää vapautusta kansanedustajan tehtävästään.

Suomen elokuvasäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Irina Krohn. Krohn jatkaa tehtävässä toimitusjohtaja Jouni Mykkäsen jäädessä eläkkeelle kesäkuun lopussa. Päätös Krohnin valinnasta oli yksimielinen, eikä se mennyt äänestyksen. Hakijoita oli yhteensä yhdeksän.

Krohn pyytää eduskunnalta vapautusta kansanedustajan tehtävästä. Hänen tilalleen noussee Johanna Sumuvuori.

Suomen elokuvasäätiön tehtävänä on tukea ja kehittää kotimaista elokuvatuotantoa ja elokuvien levittämistä ja esittämistä.Säätiö saa varansa suurimmaksi osaksi valtion talousarviossa Veikkauksen ja raha-arpajaisten voittovaroista elokuvataiteen edistämiseen osoitetusta määrärahasta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot