Mainos
Mainos

Suomen ensimmäinen parkkikoulu Tampereelle

Pysäköintiopiston tarkoituksena ei ole opettaa parkkiruutuun ajamista vaan pysäköintitaloissa ajoa ja niissä olevien laitteiden käyttöä.

Suomen ja kenties koko maailman ensimmäinen parkkikoulu aloittaa toimintansa Tampereella. Ensimmäinen pysäköinnin oppitunti pidetään ensi viikon torstaina.

- Tämä on ihan uusi juttu Suomessa ja ehkä koko maailmassa. Emme ainakaan ole kuulleet, että missään olisi vedetty tällaista parkkikoulua, sanoo Tampereen Pysäköintitalon asiakaspalveluesimies Johanna Lehtinen.

Pysäköintiopiston tarkoituksena ei ole opettaa parkkiruutuun ajamista vaan pysäköintitaloissa ajoa ja niissä olevien laitteiden käyttöä. Niitä ei ole asiakaspalautteiden mukaan tarpeeksi helppo käyttää.

- Ihmiset saattavat pelätä pysäköintitaloon tuloa, ja mieluummin on kierretty korttelia, Lehtinen kertoo.

Opetusta on maanantaisin ja torstaisin, ja kurssin hinta on 25 euroa. Ilmoittautumisia ei ollut tullut vielä keskiviikkona.

Parkkikoulua pyörittää Tampereen Pysäköintitalo -yhtiö Satakunnankadulla uudessa A-kulma-kiinteistössä. Koulun penkille voi istuutua myös internetissä osoitteessa www.parkkikoulu.fi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme