Mainos
Mainos

Suomen historian mittavin sotaharjoitus täydessä vauhdissa

Puolustusvoimien pääsotaharjoitus Maanvyöry on parhaillaan käynnissä Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjanmaalla, Kainuussa, Hangon ja Helsingin eteläpuoleisilla vesillä sekä ilmassa kaikilla harjoitusalueilla.

Harjoitus on mittavin koskaan Suomessa järjestetty maa- , meri- ja ilmavoimien yhteinen sotaharjoitus. Harjoituksen tarkoituksena on testata ja osoittaa Suomen puolustusjärjestelmän suorituskykyä.

- Maanvyöry osoittaa, että Suomella on kykyä, halua ja tahtoa järjestää mittavia sotaharjoituksia, totesi Maanvyöryn johtaja maavoimien komentaja kenraaliluutnantti Ilkka Aspara.

Pääsotaharjoituksen kokonaiskustannukset ovat kymmenen miljoonaa euroa.

(MTV3)

PRESIDENTTI HALONEN KOMMENTOI VENÄJÄ-SUHTEITA

KOMENTAJA KASKEALA: PUOLUSTUKSEMME EI OLE PAPERIA

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot