Mainos
Mainos

Suomen Kaupan Liitto: Satamien lakko olisi huolestuttavampi

Suomen Kaupan Liiton varatoimitusjohtaja Heikki Ropposen mukaan satamien mahdollinen lakko olisi paljon suurempi ongelma, kuin AKT:n eilen alkanut lakko.

Ongelmia tulisi Ropposen mukaan erityisesti tukkukaupassa, joka tuo raaka-aineita, koneita ja laitteita teollisuudelle.

- Siellä tulee olemaan erittäin suuret ongelmat siinä kaoottisessa tilanteessa, missä meidän vientiteollisuus tänä päivänä on ja siitä olen todella huolissani. Se on sellaista oman oksan sahaamista, ettei ymmärretä.

Perustarvikkeet vähittäistavarakauppaan tulevat Ropposen mukaan satamien mahdollisesta lakosta huolimatta.

AKT:n lakon aikana ei ruuan loppumisesta kannata kantaa huolta. Ropposen mukaan maan tuhannet lakon ulkopuolella olevat pienemmät kuljetusalan yritykset kykenevät hoitamaan tarpeelliset kuljetukset ja kaupat ovat varautuneet lakkoon jo ennakkoon.

Ropposen mukaan bensa-asemilla tilanne on vaikeampi.

- En olisi kuitenkaan huolissaan, uskomme siihen, että myöskin tältä puolen pystytään asiakkaita palvelemaan.

Katso varatoimitusjohtaja Heikki Ropposen haastattelu (Huomenta Suomi 3.3.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot