Mainos
Mainos

Suomen Kuvalehti: Supossa epäillään olleen päihdeongelmia

Suojelupoliisissa on ollut työntekijöiden mielestä päihdeongelmia ja krapulapäiviä, kertoo Suomen Kuvalehti.

Lehden haltuunsa saaman ilmapiiritutkimuksen mukaan kaikki johto ja johdon tuki -nimisen yksikön työntekijät katsoivat vuonna 2010, että yksikössä on melko varmasti päihdeongelmia. Puolet vastanneista kertoi, että asiaan suhtaudutaan välinpitämättömästi. Niin ikään puolet kertoi havainneensa päihteisiin liittyviä ongelmia, kuten krapulapäiviä ja myöhästymisiä.

Vastavakoiluyksikössä vajaat kaksi kolmasosaa vastanneista piti päihdeongelmia melko varmoina. 44 prosenttia oli havainnut poissaoloja päihteiden takia.

Sisäisten palvelujen yksikössä päihdeongelmia piti melko varmoina 41 prosenttia vastaajista. Krapulapäivistä raportoi vähän useampi kuin joka kymmenes.

Supossa työskentelee yli 200 ihmistä. Henkilöstöbarometriin vastasi yli puolet heistä.

Supon viestintäpäällikkö Liinu Lehto-Seljavaara ei kommentoinut lehdelle ilmapiiritutkimusta. Se on hänen mukaansa sisäiseen käyttöön laadittu asiakirja.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot