Mainos
Mainos

Suomen sairaaloissa mittavia homeongelmia

Suomen sairaalat homehtuvat kalliisti, kertoo MTV3:n uutisten selvitys. Home- ja kosteusongelmat ovat vakava riski sekä työntekijöille että vaikeasti sairaille potilaille. Sairaaloita pitäisikin saneerata kymmenillä miljoonilla euroilla.

Kaiken takana on vanha rakennustekniikka. Rakennusaikaan 1950- ja -60 -luvuilla ei hallittu kosteuseristyksiä tai tuuletusta sairaaloita rakennettaessa.

MTV3:n kyselyn mukaan jonkinlaisia homeongelmia ja -epäilyjä on kaikkialla Suomen sairaanhoitopiireissä. STTK on kutsunut koolle asinantuntijaseminaarin marraskuuksi, jolla pohjustetaan vaatimusta valtakunnallisesta kattavasta sairaaloiden homeongelma-selvityksestä.

Toimihenkilöjärjestöä kiinnostaa potilasturvallisuuden lisäksi tietysti oman sairaalahenkilökuntajäsenistönsä työturvallisuus.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 06.10.2002).

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot