Mainos
Mainos

Suomen satavuotisuutta halutaan juhlia maukkaasti – monet ravintolat jo täyteen varattu

Ravintolaruokailu itsenäisyyspäivänä on tänä vuonna tavallista suositumpi vaihtoehto, kerrotaan useista isoista ravintolaketjuista. Suosioon on monessa ravintolassa varauduttu lisäämällä juhlakattauksia.

– Itsenäisyyspäivä on yleensä ollut juhla, jolloin ihmiset pysyvät kotona läheisten kanssa. Nyt näyttää siltä, että satavuotisjuhliin ihmiset ovat lähdössä ulos, sanoo Joonas Mäkilä, Royal Ravintolat -ketjun markkinointi- ja liiketoimintajohtaja.

Etenkin itsenäisyyspäivänä osa suosituimmista ravintoloista on jo täyteen varattu. Itsenäisyyspäivän aattona tilaa on enemmän.

– Pöytiä saa vielä valikoidusti, mutta suosituimmat ravintolat alkavat olla loppuunmyytyjä. Peruutuksia tosin tulee ja hajapaikkoja kannattaa kysyä, arvioi Restamaxin toimitusjohtaja Juha Helminen.

Helmisen mukaan etenkin Suomi 100 -juhlamenuille on runsaasti kysyntää. Useat ravintolat tekevät itsenäisyyspäiväksi omaan tyyliin sopivan juhlapäivän ruokalistan. Suomi 100 -juhlan kotisivuilla julkaistu mallimenu soveltuu kotikokinkin toteutettavaksi.

Täydennetty kauttaaltaan kello 12:25.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme