Mainos
Mainos

Suomen suurin tuulivoimahanke loppusuoralla

Hangon ja Inkoon tuulimyllyistä kaavaillaan yli 30 prosentin lisäystä Suomen tuulienergian tuotantoon.

Suomen suurin tuulivoimalahanke on loppusuoralla läntisellä Uudellamaalla. Hankoon ja Inkooseen on valmistumassa seitsemän uutta tuulivoimalaa, jotka on tarkoitus käynnistää syyskuussa.

Uusista myllyistä kaavaillaan yli 30 prosentin lisäystä Suomen tämänhetkiseen tuulienergian tuotantoon.

Moni suomalainen kannattaa tuulivoimaa, mutta harva haluaa tuulimyllyjä omille nurkilleen. Suurin kysymys tuulivoiman rakentamisessa on aina se, miten myllyt istuvat maisemaan. Etenkin kesäasukkaat vastustivat tuulimyllyjen rakentamista Hankoon luonnonmaisemaa häiritsemään.

Valtioneuvoston linjauksen mukaan tuulivoimaloiden rakentamista tulee keskittää, ja mielellään varata niille alueita kaavoituksessa.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 03.08.2004)

Jan-Erik Enestamin mielestä tuulivoimalakeskustelussa kuulemismenettely on rajoittunutta.

(Huomenta Suomi 03.08.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot