Mainos
Mainos

Suomen teillä kuoli yli 30 toukokuussa

Tieliikenteessä kuoli toukokuussa Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 31 henkilöä. Lisäksi 793 loukkaantui. Sekä kuolleita että loukkaantuneita oli muutama enemmän kuin viime vuoden toukokuussa.

Kaikkiaan tieliikenteessä sattui viime kuussa miltei 620 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta.

Tieliikenteessä surmansa saaneista suurin osa oli liikkeellä moottoriajoneuvolla: 21 henkilöautolla, neljä moottoripyörällä sekä yksi pakettiautolla ja mopolla. Jalankulkijoita kuoli yksi ja polkupyöräilijöitä kaksi. Lisäksi kuoli yksi muu tienkäyttäjä. Surmansa saaneista miehiä oli 26 ja naisia viisi.

Kaikkiaan alkuvuoden aikana sattui 2 085 henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta. Näissä kuoli 105 ja loukkaantunut 2 703 ihmistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot