Mainos
Mainos

Suomen uuden vuoden juhlinta alkanut rauhallisesti

Vuodenvaihteen juhlinta on alkanut rauhallisesti.

Ilotulite

Uudenvuodenaattoiltaan kello 18:aan mennessä ei ollut sattunut pahoja järjestyshäiriöitä, kerrottiin poliisista. Liikenne on Tielaitoksen mukaan ollut tänään vähäistä ja sujunut rauhallisesti eri puolilla maata. Ajosää on kuitenkin ollut Etelä-Suomen alueella huono.

Kauhavalla nainen sai iltapäivällä surmansa hänen autonsa suistuttua tieltä liukkaalla kelillä. Joissain paikoin innokkaimmat juhlijat aloittivat rakettien paukuttelun jo päivällä eli liian aikaisin. Ilotulitteista ei ainakaan vielä ollut aiheutunut vahinkoja.

Laillisesti raketteja on saanut ampua klo 18:sta lähtien. Poliisi muistuttaa, että raketteja saa ampua uudenvuodeniltana ja -yönä vain kello 18-6. Muuna aikana rakettien ammuskelu on järjestyssääntörikkomus, josta seuraa huomautus tai sakkoja. Jos ammuskelija tavataan itse teossa, raketit otetaan pois.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme