Mainos
Mainos

Suomen Uutiset: Sebastian Tynkkynen saa palata perussuomalaisiin

Perussuomalaisten puolueesta erotettu Sebastian Tynkkysen saa palata puolueen jäseneksi, kertoo perussuomalaisten lehti Suomen Uutiset. Samalla Tynkkynen luopui puolueen varapuheenjohtajuudesta.

Puoluehallitus päätti asiasta tämänpäiväisessä kokouksessaan.

– Kokouksen kuluessa heräsi keskustelua siitä, että kyllä nyt olisi korkea aika mennä yhdessä eteenpäin. Keskusteluyhteyshän meillä on koko ajan säilynyt hyvänä. Kokouksen aikana syntyi kompromissi, joka oli kaikkien hyväksyttävissä, puolueen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kertoi lehdelle.

Soinin mukaan Tynkkystä pyydettiin täyttämään jäsenhakemus, jota jäsenyys puolueen sääntöjen mukaan edellyttää.

– Puoluehallitus otti Tynkkysen hakemuksen vastaan ja hyväksyi sen yksimielisesti. Asia on nyt loppuun käsitelty, Soini sanoi.

Tynkkynen luopui samassa yhteydessä perussuomalaisten varapuheenjohtajuudesta.

– Meillä oli rakentava ja huolellinen keskustelu. Päätin luopua varapuheenjohtajuudesta ja toivon, että tämän päätöksen myötä tilanne rauhoittuu, Tynkkynen toteaa lehdelle.

Tynkkynen on perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja, ja hän osallistuu jatkossakin nuorten edustajana puoluehallituksen kokouksiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme