Mainos
Mainos

Suomen Uutiset: Soinin mielestä some johtaa harhaan

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini purkaa turhautumistaan sosiaaliseen mediaan. Puolueen verkkojulkaisun Suomen Uutisten haastattelussa hän listaa somen varjopuolia, joista on kärsitty kesän mittaan monin tavoin.

Soini huomauttaa, että erilaisten aktiivisten ryhmien kannattajat ja vastustajat luulevat, että heidän asiansa on tärkein.

– Kun käy toreilla ja turuilla tilaisuuksissa, huomaatkin, että ihmisiä puhuttavat ihan heidän omat asiat. Sieltä saa todenperäisen kuvan siitä, mitä ihmiset ajattelevat ja mistä he ovat huolissaan.

Soini nostaa varoittavaksi esimerkiksi valtiovarainministeri Alexander Stubbia (kok.) vastustavat viharyhmät, joissa kehotetaan tappamaan ministeri. Soini tuomitsee tällaisen jyrkästi.

Myös perussuomalaiset ovat joutuneet sosiaalisessa mediassa rajun arvostelun kohteeksi kesän aikana. Kansanedustaja Olli Immosen (ps.) rasistisiksi ja fasistisiksi tulkitut ulostulot herättivät voimakasta vastustusta myös sosiaalisessa mediassa. Soini ei Suomen Uutisten jutussa kommentoinut Immosen kirjoituksia.

Soini itse ei käytä Facebookia eikä Twitteriä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme