Mainos
Mainos

Suomen yrittäjät arvostelee Vanhasta

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) viimeviikkoinen talouskokous on joutunut Suomen yrittäjien hampaisiin. Järjestön toimitusjohtaja Jussi Järventaus ihmettelee Turun Sanomien ja Väli-Suomen sanomalehtien haastattelussa, miksei yrittäjiä kutsuttu pääministerin virka-asunnolla pidettyyn tapaamiseen.

Järventauksen mukaan vaikeissa taloustilanteissa yrittäjäsektori on se taho, jonka puoleen käännytään ja johon vedotaan. Tämän vuoksi on hänen mukaansa hyvin vaikea nähdä perusteita sille, miksi järjestö jätettiin talouskokouksen ulkopuolelle.

Kokoukseen osallistuivat Elinkeinoelämän keskusliitto, keskeiset palkansaajajärjestöt, kuntatyönantajat ja kirkon työmarkkinalaitos. Järventauksen mukaan aika on kuitenkin ajanut sen ohi, että EK edustaisi pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Kesärannan kokouksen linjaukset järjestö hyväksyy monilta osin. Vanhanen tapasi järjestön edustajat kokousta edeltäneellä viikolla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme