Mainos
Mainos

Suomenmaa: Ruohonen-Lerner vertaa Hakkaraista Stubbiin

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner haluaa kuulla kokoomusjohdon kommentin ministeri Alexander Stubbin sanomisiin, ennen kuin kommentoi perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen tekemisiä.

Suomenmaa yritti keskiviikkona saada Ruohonen-Lerneriltä kommentin siihen, että Teuvo Hakkarainen on vieraillut moottoripyöräjengi Bandidoksen tiloissa.

Ruohonen-Lernerin mukaan ennen kommentointia pitäisi kuulla, mitä kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuori sanovat siihen, kun Stubb täräytti Pohjoismaiden neuvoston istunnon yhteydessä "vittu mitä paskaa, ei voisi vähempää kiinnostaa".

– Sen jälkeen voin kommentoida, kun ensin selvität, mitä Katainen ja Vapaavuori sanovat näistä kommenteista, jotka on sanottu virallisen kokouksen yhteydessä. Ministerin virkatoimiin liittyvän kokouksen yhteydessä, ei missään poikien saunaillassa tai kapakkaillassa, Ruohonen-Lerner totesi Suomenmaalle.

Ruohonen-Lernerin mielestä Stubbin ronskit sanakäänteet PN:n kokouksessa kuitattiin villaisella.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme