Mainos
Mainos

Suomessa yhä lentorajoituksia

Uusimman tuhkapilviennusteen mukaan Suomen lentoasemia koskevat lentoliikennerajoitukset pysyvät ennallaan, mutta Maarianhaminan ja Turun lentoasemat on avattu lentoliikenteelle kolmelta aamuyöllä. Turun lentoasema pysyy kuitenkin auki vain noin kuuden tunnin ajan.

Tällä hetkellä lentoliikenteelle auki ovat lisäksi Enontekiö, Ivalo, Kemi-Tornio, Kuusamo, Kittilä, Rovaniemi ja Oulu.

Ennusteiden mukaan on mahdollista, että Helsinki-Vantaan lentoasema voitaisiin avata liikenteelle tänään iltapäivällä.

- Tuhkaesiintymä näyttää yhä pyörivän Suomen päällä, mutta se on pienenemässä. Ennusteet eivät toki ole kovin tarkkoja. Toivotaan, että ennuste tästä muuttuu niin, että pääsemme avaamaan liikenteen Etelä-Suomen alueella, sanoo Finavian yksikönjohtaja Henri Hansson.

Finnair peruu lentonsa puoleen päivään asti

Finnair peruu kaikki kotimaan ja Euroopan reittilentonsa tänään puoleen päivään asti. Yhtiön mukaan on todennäköistä, että lentoja perutaan vielä iltapäivälläkin. Kaukolentoja pyritään lentämään mahdollisuuksien mukaan.

Myös Blue1 peruu lentonsa iltakuuteen saakka. Tästä poikkeuksena yhtiö lentää kuitenkin ennen kuutta Brysseliin, Osloon ja Tukholmaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme