Mainos
Mainos

"Suomesta ei tule Kreikkaa, jos kurkotamme tähtiin"

Angry Birds -hahmot kehittäneen Rovio-yhtiön markkinointijohtaja Peter Vesterbacka lataa, että vain kurkottamalla tähtiin Suomi voi estää joutumisen Kreikan tielle. Vesterbackan mielestä suomalaiset ovat liian nöyriä: on vain uskottava ideaansa ja haluttava olla maailman paras.

Vesterbacka osallistui tänään Porissa SuomiAreenan keskustelutilaisuuteen "Mitä savupiippujen tilalle?". Vesterbackan keskustelukumppaneina olivat mm. Googlen Suomen johtaja Anni Ronkainen, Konecranesin toimitusjohtaja Pekka Lundmark ja St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

Keskustelussa todettiin, että Suomi elää nyt liiaksi velaksi eikä se voi jatkua. Työpaikkoja on saatava lisää tuottavuuden takia sekä eläköityvien tilalle.

Vesterbackan mukaan Suomen menestys on kiinni kunnianhimosta.

Vesterbacka on ponnistanut Porista yhdeksi maailman kiinnostavimmaksi ihmiseksi. Toukokuun alussa Angry Birds -peliä oli myyty tai ladattu lähes 150 miljoona kertaa. Viime viikolla peliyhtiö Rovio ilmoitti laajentavansa Kiinaan ja nappasi maajohtajan Kiinaan Nokialta. Kiina avaa Roviolle aivan uusia kasvumahdollisuuksia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme