Mainos
Mainos

Suomi ja Viro ay-yhteistyöhön

Yhteistyön osapuolina ovat SAK, STTK ja Akava sekä Viron Ammattiyhdistysten Keskusliitto EAKL ja Viron Toimihenkilökeskusjärjestö TALO.

Suomen ja Viron palkansaajakeskusjärjestöt tiivistävät yhteistyötään. Järjestöt ovat solmineet sopimuksen, jonka pohjalta on tarkoitus yhtenäistää työelämään liittyvää edunvalvontaa.

Osapuolina ovat SAK, STTK ja Akava sekä Viron Ammattiyhdistysten Keskusliitto EAKL ja Viron Toimihenkilökeskusjärjestö TALO. Järjestöjen puheenjohtajat allekirjoittivat sopimuksen Tallinnassa.

Yhteistyötä ovat vauhdittaneet Suomen ja Viron yhteinen EU-jäsenyys ja vappuna vapautunut työvoiman liikkuvuus. Kasvavasta yritysten, palvelujen ja työvoiman liikkuvuudesta aiheutuu uusia edunvalvontaongelmia. Yhteistyöllä pyritään myös hyödyntämään laajentuneen Euroopan uusia mahdollisuuksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot