Mainos
Mainos

Somessa arvuutellaan, onko aamulla hallitusta: Sipilän valo palanut läpi yön

Hallituksen kriisiin ajaneessa sote-kysymyksessä ei vieläkään ole käsillä ratkaisua. Tilanne on kirvoittanut paljon kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että hän on valmis kaatamaan hallituksen, jos ratkaisu ei synny aamuun mennessä. Hallituksen kohtalosta ei ole saatu vielä uutta tietoa. 

Valtioneuvoston linnan edessä Helsingissä yön päivystänyt Lehtikuvan kuvaaja kertoo, että pääministeri Juha Sipilän huoneessa palaa edelleen valo mutta liikettä ei näy.

Sipilän auto poistui linnasta yöllä. Ei ole kuitenkaan varmaa, oliko Sipilä autossa.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen poistui valtioneuvoston linnasta puoli kahden maissa yöllä. Hän sanoi silloin Ilta-Sanomille, että yön neuvottelut ovat ohi.

Moni on arvaillut, mikä on koko sotkun tulos.

Hallitus ja etenkin Sipilä on saanut osakseen myös naljailua tilanteesta, jota mehustelevat muun muassa koomikko-toimittaja Jukka LindströmMikael Jungner ja Erkki Tuomioja.

Monia tilanne jännittää.

Oppositio ottaa sopasta kaiken irti.

Esimerkiksi vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö peräänkuuluttaa Suomeen viisasta johtajuutta, joka ei ajauduta koko ajan konfliktiin.

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki irvailee myös Twitterissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme