Mainos
Mainos

Suomi–Kanada-pelillä lähes 1,6 miljoonaa katsojaa

Eilisen Suomi–Kanada-ottelun tv-lähetykset keräsivät tämän kevään jääkiekon MM-kisojen toistaiseksi kovimmat katsojaluvut.

Lähetyksiä seurasi parhaimmillaan 1 580 000 katsojaa. Korkeimmat katsojaluvut mitattiin toisen erän aikana.

Suomen ja Kanadan pelin aikana MM-jääkiekkoa esittävien CANAL+-kanavien keskikatsojamäärä oli 270 000. AVAlla keskikatsojamäärä oli 1 040 000. CANAL+:n ja AVAn yhteenlaskettu keskikatsojamäärä oli 1 310 000.

MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtajan Jorma Härkösen mukaan kisat ovat keränneet tähän mennessä odotettua enemmän suomalaisia televisioiden ääreen.

Toissailtaista Suomi–Ranska-ottelua seurasi parhaimmillaan 1 430 000 katsojaa ja tiistaista Suomen ja Sveitsin kohtaamista enimmillään 1 560 000 katsojaa. Viime viikon sunnuntain Suomi–Slovakia liimasi television ääreen parhaimmillaan 1,5 miljoonaa ja viime viikon perjantain Suomi–Valko-Venäjä vajaat 1,4 miljoonaa jääkiekon ystävää.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme