Mainos
Mainos

Suomi menestyi brittilehtien matkailukyselyssä

Brittiläisten The Guardian ja The Observer -lehtien lukijoiden mielestä Suomi on Euroopan toiseksi paras matkailumaa. Edelle sijoittuu vain Tshekki.

Lappi on yksi Suomen matkailuvalteista

Kyseessä on vuosittainen, kuluttajien kokemuksia kartoittava Travel Awards -kilpailu. Suomi nousi nyt kakkoseksi viime vuoden 16. sijalta. Islantia lukuun ottamatta kaikki Pohjoismaat sijoittuivat kymmenen parhaimman eurooppalaisen matkailumaan joukkoon.

The Guardian ja sunnuntaisin julkaistava The Observer ovat 400 000 kappaleen levikillä ilmestyviä lehtiä. Niiden lukijat ovat hyvin koulutettuja ja hyvin toimeentulevia eli kuuluvat myös Suomen matkailumarkkinoinnin kohderyhmään. Lehtien kilpailukyselyyn vastasi 17 000 lukijaa.

The Observer-lehden matkailutoimittaja Desmond Balmer arvioi, että kilpailun tulos antaa "hyvän käsityksen vaativan matkailijaryhmän asenteista".

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme