Mainos
Mainos

Suomi rauhoittuu juhannuksenviettoon

Viimeisetkin juhannuksenviettäjät pääsevät näihin aikoihin rauhoittumaan juhannuksenaluskiireiltään. Muun muassa elintarvikeliikkeet ja alkoholiliikkeet sulkivat ovensa yhden aikoihin. Myös juhannusaaton menoliikenteen arvioidaan rauhoittuvan iltapäivän tunteina.

Liikenne vilkastui aamupäivän kuluessa, ja ainakin Mäntsälän ja Lahden tienoille muodostui jonoja. Ruuhkaa on ollut esimerkiksi nelostiellä, mutta pääosin liikenne on pääteilläkin ollut jo lähes tavallisen viikonlopun kaltaista.

Liikkuvasta poliisista arvioitiin liikenteen rauhoittuva kahteen mennessä. Poliisin mukaan aaton menoliikenne on sujunut ongelmitta, pahoja ruuhkia tai onnettomuuksia ei ole tiettävästi tapahtunut.

Linja-autot ja junat kulkevat tänään lauantaiaikataulujen mukaan, tosin joitakin vuoroja on peruutettu. Erityisesti bussiliikenne vähenee iltapäivällä kello neljän jälkeen. Finnairin iltapäivän ja illan lennoista suurin osa on peruutettu.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme