Mainos
Mainos

"Suomi tarvitsee tuhansia uusia Nokioita"

EK:n toimitusjohtajan Jyri Häkämiehen näkemyksen mukaan Suomessa ei koeta enää 1990-luvun matkapuhelinvalmistaja Nokian kaltaista ihmettä.

Sen sijaan hänen mukaansa Suomi tarvitsee uusia, tuhansia Nokioita, jotta Suomi voisi pärjätä niin kotimarkkinoilla kuin ulkomaillakin.

- Jos Suomessa elettiin 1990-luvulla ja 2000-luvulla Nokia-aikaa, niin sellaista ei kannata odottaa. Nyt tarvitaan uusia tuhansia Nokioita. Ja peliala on yksi toimiala, missä voimme pärjätä. On myös muitakin toimialoja, kuten biopolttoaineet, joissa olemmekin jo maailman johtavia kehittäjämaita, Häkämies totesi Huomenta Suomen lähetyksessä.

Hänen mukaansa suomalaisyritykset tarvitsevat menestyäkseen myös ulkomaista rahoitusta. Hän painottaa myös sitä, että julkisella vallalla Suomessa on tärkeä rooli kotimaisten yritysten tukemisessa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot