Mainos
Mainos

SuomiAreena starttaa tänään kymmenillä tapahtumilla, kuten perussuomalaisten keskustelulla sananvapaudesta

Kesän suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena käynnistyy tänään Porissa. Kahdennentoista kerran järjestettävään SuomiAreenaan on kutsuttu noin 850 yhteiskunnallista vaikuttajaa pohtimaan Suomen tilaa ja tulevaisuutta.

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä on luvassa kymmeniä keskustelutilaisuuksia. Maanantain ja loppuviikon ohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan suomiareena.fi:ssä.

Tänään on luvassa muun muassa keskustelua digiajasta, brexitistä, naisen asemasta yhteiskunnassa ja tupakasta. Lisäksi maan kärkipolitiikot ovat puhumassa Suomen tulevaisuudesta.

Perussuomalaiset pohtivat tänään Purje-lavalla kello 13.05 alkaen sananvapautta puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon, poliittisen suunnittelija Riikka Purran ja Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkilan kera.

Perussuomalaisten jälkeen lavan ottavat haltuun Sinisen tulevaisuuden kansanedustajat, jotka keskustelevat miltä sininen tulevaisuus näyttää. Puhujina ovat muun muassa puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo sekä ulkoministeri Timo Soini.

Lisäksi vasemmistoliiton kansanedustajat keskustelevat kello 11.45 alkaen siitä, kuinka he muuttaisivat politiikan suuntaa. Puhujina ovat muun muassa puolueen puheenjohtaja Li Andersson, puoluesihteeri Joonas Leppänen ja kansanedustaja Silvia Modig.

Tapahtumat ovat katsottavissa MTV:n Katsomossa.

SuomiAreenan livestream

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme