Mainos
Mainos

Suomidemokraattien perustaja pyytää anteeksi Facebook-ryhmään liitetyiltä perussuomalaisilta

Kansallismielistä suomidemokraatti-yhdistystä perustava puheenjohtaja Jussi Yli-Paavola pyytää anteeksi yhdistyksen Facebook-ryhmään liitetyiltä perussuomalaisten jäseniltä.

Ryhmään oli liitetty ainakin perussuomalaisten James Hirvisaari, Kotkan perussuomalaisten puheenjohtaja Freddy Van Wonterghem, Kemin perussuomalaisten puheenjohtaja Harri Tauriainen, Kangasalan kunnanvaltuutettu Jani Viinikainen ja Salon varavaltuutettu Jani Salomaa.

– Pyydän anteeksi tapahtunutta. Muutama henkilö, jolla oli ylläpito-oikeus Facebook-ryhmään, liitti Hirvisaaren ja muita perussuomalaisten jäseniä ryhmään kysymättä sitä heiltä. Nyt olen yksin ryhmän ylläpitäjä ja tällaisia ylilyöntejä ei enää tapahdu. Se oli hyvin pahoiteltava juttu, Yli-Paavola sanoi MTV3 Uutisten haastattelussa.

Yhdistys vireillä, puolue tavoitteena

Suomidemokraatit-yhdistyksen perustaminen on vireillä yhdistysrekisterissä. Yli-Paavolan mukaan yhdistys rekisteröitäneen muutaman kuukauden kuluessa. Sen jälkeen se aloittaa jäsenkeräyksen. Yhdistyksen tavoitteena on rekisteröityä puolueeksi, kun vaadittavat 5000 kannattajakorttia on kerätty.

– Kannattajakortit on saatava kerättyä syksyyn mennessä. Tähtäämme EU-vaaleihin täydellä rähinällä. Tavoitteenamme on saada ehdokkaitamme europarlamentaarikoiksi. Heidän tehtävänään on saada Suomi irtautumaan EU:sta.

Yli-Paavola sanoo, että puolue olisi vaihtoehto nykyisille hallituspuolueille. Yhdistyksen säännöissä suomidemokraattien tavoitteena on kohottaa suomalaisten kansallista itsetuntoa, auttaa yhteiskunnan vähäosaisia ja toimia itsenäisen isänmaan hyväksi. Lisäksi se vastustaa EU-jäsenyyttä sekä niin sanottujen elintasopakolaisten maahanmuuttoa.

Puolueena Suomidemokraatit vaatisi kehitysavun lakkauttamista, puoluetukien puolittamista sekä dna-testejä perheenyhdistämisprosessissa. Suomidemokraatit myös lisäisi koulutuspaikkoja nuorille sekä kasvattaisi laitoshoidossa työskentelevien hoitajien määrää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme