Mainos
Mainos

Suonensisäisten huumeiden käyttäjät tyytyväisiä tekstiviestipalveluun

Mobiilivinkki on suonensisäisiä huumeita käyttäville suunnattu tekstiviestipalvelu, josta saa tietoa terveysneuvontapisteiden palveluista ja ohjeita turvallisempaan huumeiden käyttöön.

Palvelua pidettiin helppokäyttöisenä - peräti 96,4 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä. 89,2 prosenttia vastanneista asiakkaista koki saavansa palvelun kautta tarvitsemaansa tietoa ja 85,4 prosenttia koki saamansa tiedon olevan ymmärrettävää ja tarvettansa vastaavaa.

Lisätietoja toivottiin neulanvaihtopaikoista Suomessa ja Euroopassa, aineiden yhteisvaikutuksista, hoitopaikoista ja ajankohtaisista aiheista, kuten vaarallisista aine-eristä.

- Kyselyn perusteella Mobiilivinkki on tärkeä palvelu sitä tarvitseville ja tulosten pohjalta pystymme kehittämään sitä paremmaksi, kommentoi hankesuunnittelija Karita Niittymäki.

Kyselyyn vastasi 85 terveysneuvontapisteiden asiakasta.

Mobiilivinkki on Elämä On Parasta Huumetta ry:n hallinnoima ilmainen ja anonyymi tekstiviestipalvelu, joka toimii numerossa 18182.

(MTV3)

Elämä on parasta huumetta ry:n (EOPH) asiantuntijat vastaavat kysymyksiinne MTV uutiset -Facebook -sivuilla kymmenestä lähtien. Voit kirjoittaa kysymyksesi myös uutisen kommentti-osioon ja EOPH vastaa siihen. Osallistu keskusteluun ja kysy aiheesta!

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot