Mainos
Mainos

Suoran toiminnan miehet hakivat uusnatseiksi

Perussuomalaisten kansanedustajan, puolueen varapuheenjohtajan Juho Eerolan eduskunta-avustaja Ulla Pyysalo on hakenut jäseneksi uusnatsien järjestöön, Kansalliseen Vastarintaliikkeeseen. Pyysalo on hakijoiden joukossa harvinaisuus, sillä hän on aikuinen nainen. Muut jäsenhakemukset ovat tulleet lähinnä hyvin nuorilta miehiltä.

Kaikkiaan aidoilta vaikuttavia jäsenhakemuksia on noin 250. Niistä 110 oli tullut alle 25-vuotiailta hakijoilta. Yli 60-vuotiaita oli hakijoiden joukossa vain kaksi.

Hakemukset vuosivat nettiin maanantaina. Hakkeroitujen tietojen aitoutta ei voi varmistaa, mutta moni listalla olevista nimistä näyttää julistavan nationalistista aatettaan sosiaalisessa mediassa. Perussuomalaisten eduskunta-avustaja Ulla Pyysalo poseerasi vielä aamulla Facebook-kuvassaan rynnäkkökiväärin näköisen aseen kanssa. Tänään hän vaihtoi profiilikuvansa kasvokuvaan, jossa asetta ei enää näy.

Henkilötietojen kalastelu ja vuotaminen nettiin on rikollista toimintaa.

Aate peritty kotoa

Moni media on uutisoinut, että jäsenhakemukset ovat pääosin tulleet pikkupaikkakunnilta. Suurin osa Kansallisen Vastarintaliikkeen jäsenhakemuksista on kuitenkin tullut pääkaupunkiseudulta. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta on tullut noin 60 hakemusta, mikä vastaa noin viidesosaa kaikista hakemuksista. Myös Tampereelta, Oulusta, Joensuusta, Jyväskylästä ja Kotkasta on useampia hakemuksia.

Moni hakijoista on alaikäinen, ja näyttää siltä, että yksi äiti olisi hakenut jäsenyyttä itsensä lisäksi kahdelle tyttärelleen.

Moni hakijoista korostaa, että kansallissosialistinen ja nationalistinen aate on tuttu jo kotoa.

- Viisivuotiaana ryhdyin setäni ansiosta uusnatsiksi, kirjoittaa alaikäinen helsinkiläispoika.

- Olen pienestä pitäen kasvatettu kansallissosialistiseen aatteeseen ja olen noudattanut niitä arvoja koko elämäni ajan, kertoo viisikymppinen hakija Pirkanmaalta.

- Aatteet ovat tuttuja jo lapsuudestani, sukulaisteni ja naapureideni ajatuksina, sanoo kuusikymppinen varsinaissuomalainen mies.

Monikulttuurisuus inhottaa hakijoita

Suomen vastarintaliikkeeseen hakeneet vastustavat eurooppalaisuutta, monikulttuurisuutta, kommunismia ja islaminuskoa.

- Joka päivä näen näitä che- ja muita kommunismiaiheisia paitoja pitäviä nuoria ja se alkaa suorastaan vituttamaan, kirjoittaa parikymppinen vantaalaishakija ja jatkaa:

- Varsinkin nuorten silmiä pitäisi avata sille, että sille kommunisti hippi liikkeelle on vastakohtansa.

Hakijat kannattavat suoraa toimintaa ja epämääräiseksi jäävää suomalaisuutta.

- Olen kyllästynyt tähän "monikulttuuriseen ihanuuteen" joka sairaudessaan tuhoaa meidän suomalaisten omaa kulttuuria, kirjoittaa parikymppinen vantaalaismies.

- Tulevaisuus ei näytä lupaavalta, mutta tekemättä mitään emme voi siihen vaikuttaa, sanoo parikymppinen mieshakija.

- Haluan vaikuttaa asioihin, koska poliitikot eivät tee asialle mitään, kirjoittaa lähes nelikymppinen naishakija ja jatkaa:

- Suomi neito itkee verta, jos emme pelasta KAUNISTA Suomea.

- Alkaa oksettaa tää rotupetturi meininki Helsingissä, kirjoittaa nuori mies.

- Somalit ja muu paskasakki pois maasta joo ei duuni kiinnosta. Valkoinen rotu kunniaan. Kiitos sotaveteraaneille uhrauksista, kirjoittaa porvoolainen viisikymppinen mies.

- Alkaa huolestuttamaan tämä ulkomaalaisten tulo tänne. Kohta on taas mummoja ja pappoja kolkattu ja ryöstetty. Somalit vittuun koska ne ei sopeudu tänne. Mitä ne osaa on raiskaaminen ja ryöstely. Olen valmis suoraan toimintaan, kirjoittaa keski-ikäinen savolaismies.

- Pakolaisia hyysätään ja oma kansa voi pahoin suomen valtio ryöstää omaa kansaa, kirjoittaa pohjoissuomalainen mies ja jatkaa:

- Nekin rahat jotka jaetaan maahan muuttajille voitaisiin jakaa oman kansan lapsi perheille siten saataisiin suomen kansa lisääntymään.

Hakemusten kirjoitusvirheitä on osin korjattu.

"Suomalaisempi Suomi"

Moni korostaa myös haluaan tehdä jotain näkyvää - kuten liimata liikkeen tarroja tai kantaa sen tunnusmerkkiä hihassaan.

- Olisi aika ottaa peukalo perseestä ja astua sanojensa ja mielipiteidensä taakse, kirjoittaa parikymppinen kouvolalaismies.

- Olen innokas osallistumaan toimintaan ja levittämään materiaalia ympäri tätä monikulttuurisuuden raiskaamaa maata, kirjoittaa juuri täysi-ikäistynyt oululaismies.

- Terveet jalat, kädet ja pää, sekä loppusuoralla oleva IT-alan korkeakoulututkinto voisivat tukea toimintaa, sanoo jyväskyläläisopiskelija.

- Olen valmis taistelemaan loppuun asti puhtaamman ja suomalaisemman suomen puolesta, kirjoittaa alaikäinen kuopiolaispoika.

- Jos Suomi olisi puhtaasti Suomi ei meidän tarvitsisi pelätä terroristi-iskuja, kirjoittaa kuopiolaismies.

Moni kertoo jo kuuluvansa muihin järjestöihin, kuten Suomen sisuun tai suomalaisuuden liittoon.

Ruotsinkielisen nimen omaava hakija koki velvollisuutta puolustella syntyperäänsä.

- Outo nimeni perustuu ruotsalaiseen sukujuureeni. Vituttaa katsoa sivusta kuinka EU raiskaa suomalaisen perinteen ja raiskaa maahanmuutolla koko kansan, kirjoittaa juuri täysikäinen jyväskyläläismies.

- Opiskelen historiaa, jota kautta luulen että voisin myös omata jotain kykyjä kirjoittaa jonkinmoisia artikkeleita. Tunnen luullakseni kansallissosialistisen aatteen teoreettisen puolen varsin hyvin, kirjoittaa joensuulaismies.

Hakijoista yhdeksän kymmenestä on miehiä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme