Mainos
Mainos

Suosi kotimaista eurolla - vuodessa 1000 työpaikkaa lisää

Kotimaisten tuotteiden suosiminen parantaisi maan työllisyyttä. Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Pekka Tsupari kertoo, että kotimaisuuden suosimisesta on tehty laskelmia.

- Jos jokainen suomalainen ostaisi 1 eurolla enemmän suomalaisia tavaroita, niin vuodessa siitä tulisi 1000 työpaikkaa. Tämä tietenkin jakautuisi eri toimialojen välillä hyvinkin eri tavoin, mutta tämä on peruslaskutoimitus, kertoo MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Tsupari.

Työttömien määrä jatkoi Suomessa kasvuaan viime vuonna. Tilastokeskuksen mukaan työttömyysaste oli 8,2 prosenttia, kun vuonna 2008 se oli 6,4 prosenttia. Työttömiä oli joulukuussa 206 000.

Tsupari muistuttaa, että suomalaisia tulisi kannustaa yrittäjyyteen ja yrityksiä tulisi kannustaa ottamaan lisää työntekijöitä.

Katso Suomalaisen työn liiton toimitusjohtajan Pekka Tsupari (Huomenta Suomi 28.1.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot