Mainos
Mainos

Super: Tehy liioittelee korotusten suuruutta

JUhani Palomäki, Superin puheenjohtaja

Palomäen mukaan tehyläiset hoitajat eivät saa yhtään enempää kuin superilaisetkaan.

Superin puheenjohtaja Juhani Palomäki mukaan Tehyn sopimus noudattaa kunta-alan sopimusta kahden ensimmäisen vuoden kohdalla.

- Esimerkiksi Tehyn ja Superin lähi- ja perushoitajien sopimukset ovat aivan sama molemmilla liitoilla, Palomäki toteaa.

- Tehyn ilmoittama 22-28 prosentin korotus ei pidä paikkaansa. Tehy on laskenut siihen sellaisia korotuksia, joita ei näillä näkymin ole edes tulossa. Lukuun on laskettu liian monta elementtiä, jotka eivät todennäköisesti tule toteutumaan.

Palomäki muistuttaa, että Super pääsee neuvottelupöytään uudestaan kahden vuoden päästä, kun taas Tehyn sopimus kattaa seuraavat neljä vuotta.

- Tulemme todennäköisesti saamaan silloin samat korotukset kuin Tehyllä tai vielä suuremmat.

Palomäki pitää itsestään selvänä, että Tehyn neuvottelemat palkankorotukset koskevat kaikkia hoitajia liitosta riippumatta.

Lue myös jutut:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot