Mainos
Mainos

Superjumbon fanit aiheuttivat liikennekaaoksen

Helsinki-Vantaalle oli saapunut runsaasti yleisöä seuraamaan Lufthansan A380-suberjumbon laskeutumista. Lentokoneesta kiinnostuneita oli kaikilla mahdollisilla paikoilla ympäri lentoasemaa.

Lentokoneesta kiinnostuneet katselijat aiheuttivat kaaosta lentokentän ympäristössä. MTV:n toimittaja Lotta Stenroos kertoo, että autoja oli pysäköity jopa moottoritielle. Poliisi varoittikin sekä vaarallisesti pysäköidyistä ajoneuvoista että kiinnostuneiden bongareiden aiheuttamasta ruuhkasta.

Esimerkiksi Tuusulanväylän varrella oli satoja ihmisiä odottamassa koneen lähtöä, kerrotaan paikan päältä.

Uuden lentokoneen ottivat ensimmäisenä vastaan paloautot suihkuineen. Tämä on vanha perinne, jolla tervehditään lentoyhtiön uutta konetta. Vesisuihkut muodostivat koneen yli kaaret molemmilta puolilta kiitorataa.

- Kone on valtavan kokoinen ja äänitasoltaan se vaikuttaa hyvin hiljaiselta, kommentoi toimittaja Marko Tammi, joka oli lähietäisyydellä lehdistön joukossa seuraamassa koneen tuloa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme