Mainos
Mainos

Superministeriön virkoihin tasa-arvoinen haku

(MTV3/Kati Savander)

Nykyiset kansliapäälliköt ja muut korkeiden virkojen haltijat ovat tasa-arvoisesti kilpailemassa muiden hakijoiden kanssa superministeriön johtopaikoista.

Kauppa- ja teollisuusministeriön ja Työministeriön pohjalta muodostettavan superministeriön johtopaikat tulevat auki ja ilmoituksiin 18.marraskuuta.

Kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarisen mukaan kauppa- ja teollisuusministeriön ja Työministeriön virkojen nykyisillä haltijoilla ei ole etuoikeutta näihin paikkoihin, koska kysymys on ns. erittelyviroista. Niitä ovat kelvollisia hakemaan kaikki, jotaka täyttävät pätevyyskriteerit.

Nykyiset kansliapäälliköt ja muut korkeiden virkojen haltijat ovat siis tasa-arvoisesti kilpailemassa paikoista muiden hakijoiden kanssa. Laki antaa tässä tasavertaisuuden suojan sekä hallinnon ulkopuolelta tuleville, että hallinnossa tällä hetkellä työskenteleville, kertoo Pekkarinen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme