Mainos
Mainos

Supertuloisten määrä jatkoi kasvuaan

Viime vuoden verotiedot kertovat, että superpalkoille päässeiden määrä kasvoi edelleen. Viidessä vuodessa yli 250 000 euroa ansainneiden määrä on kaksinkertaistunut vuoden 2003 tuhannesta viime vuoden yli kahteen tuhanteen.

MTV3:n uutiset pyysi verohallinnolta tietoja suurille palkoille ja isoille pääomatuloille yltäneiden henkilöiden määristä. Yli miljoona euroa ansio- ja pääomatuloa ansaitsi 717 ihmistä. Määrä on ollut pari vuotta nousussa.

Oheiset taulukot näyttävät suurille tuloille päässeiden määrät.

Toisessa taulukossa on tiedot yli miljoona euroa ansio- ja pääomatuloja saaneiden määristä. Siinä näkyy vuoden 2005 talousnotkahdus, mutta sen jälkeen määrä on kaksinkertaistunut..

Saman pudotuksen voi nähdä myös kolmannesta taulukosta, jossa on yli 250 000 euroa pääomatuloja saaneiden määrä. Talouskasvu näkyy myös tästä.

Lisää verotietoja täältä: www.mtv3.fi/verot

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot