Mainos
Mainos

Supon työpaikkakiusaamisväitteet viralliseen tutkintaan

Suojelupoliisissa kenttävalvontayksikön päällikköön Paavo Seliniin kohdistuvat työpaikkakiusaamisepäilyt tutkitaan. Poliisiylijohtaja Mikko Paatero kertoo MTV3:n uutisille, että kiusaamisasiassa käynnistetään virallinen selvitys.

Selin syytti Supon johtoa mustamaalaamisesta ja kiusaamisesta Nelosen uutisissa viime viikon torstaina. Selinin mukaan häneltä on sairausloman aikana viety työpaikan kulkuluvat, hänen työsähköpostinsa on suljettu ja hänelle on ilmoitettu työhuoneen siirrosta.

Paatero myöntää, että Selinin kertoma pitää paikkaansa.

Työpaikkakiusaamisväitteiden selvitys aloitetaan Selinin kuulemisella, kun hän palaa töihin sairauslomaltaan. Sen jälkeen kuullaan Supon johtoa.

- Poliisihallitus on kaikkien poliisiyksiköiden esimiesvirasto ja olen kaikkien poliisiyksiköiden päälliköiden suoranainen esimies, joten yksiköiden johtoon kohdistuvat selvitykset kuuluvat tehtäviini. Otan siten asian käsittelyyn lehtitietojen perusteella. Poliisihallitukselle ei ole tehty virallista selvittelypyyntöä, Paatero sanoo.

Poliisihallituksen ja Suojelupoliisin johto keskustelivat työpaikkakiusaamisväitteistä eilen illalla.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme