Mainos
Mainos

Supon viestintäpäälliköksi kova tunku

Suojelupoliisin viestintäpäälliköksi on hakenut 67 henkilöä. 

Joukossa on muun muassa Supon ylitarkastaja Tuomas Portaankorva, joka on hoitanut viestintäpäällikön tehtäviä väliaikaisesti.

Paikkaa hakivat myös ulkopoliittisen instituutin tutkija ja terrorismiasiantuntija Teemu Sinkkonen, entisen ministerin Heidi Hautalan avustajana toiminut Sallamaari Muhonen. Samoin joukossa on valtioneuvoston entinen viestintäpäällikkö ja Sauli Niinistön puhemieskauden avustaja Mikko Norros sekä europarlamentin keskustaoikeistolaisen EPP-ryhmän lehdistöneuvonantaja Pete Pakarinen.

Mukana on myös useita toimittajataustaisia hakijoita, kuten Ylen politiikan toimittaja Jyri Rantala ja 45 minuuttia -ohjelman entinen tuottaja Tero Koskinen, Demokraatti-lehden entinen päätoimittaja Juha Peltonen ja Reserviläinen-lehden päätoimittaja Mirva Brola. Tehtävää haki myös toimittaja-kirjailija Lilli Loiri-Seppä.

Viestintäpäällikön paikka aukesi, kun sitä aiemmin hoitanut Liinu Lehto siirtyi valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme