Mainos
Mainos

Surua ja iloa vaalivalvojaisissa

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz, minkälainen tunnelma vallitsi vaalivalvojaissalissa, kun ennakkoäänten tulokset tulivat julki?

- Salissa vallitsi pettymys, koska meidän tavoite on neljä paikkaa. Nyt näyttää myös siltä, että saisimme vain kolme paikkaa. Tottakai kokoomuksen tulos on hyvä. Eija-Riitta Korhola on erittäin kokenut ja osaava ja pätevä meppi. On valtavan suuri harmi sekä Suomelle että kokoomukselle, jos Eija-Riitta jäisi valitsematta.

SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja, teidän julkkisehdokkaanne Mitro Repo näyttäisi olevan menossa läpi. Onko tämä jonkinlainen protesti?

- No tuskin, mutta se kertoo vain siitä, että tällaisella julkisuudella pärjää hyvin, että sillä poliittisella kokemuksella ei ole painoarvoa ainakaan kaikkien äänestäjien silmissä.

Keskustan varapuheenjohtaja Tuomo Puumalainen, ennakkoäänten perusteella näyttää siltä, että keskusta on menettämässä yhden meppipaikan, onko nyt puoluejohdon varauduttava radikaaleihin ratkaisuihin?

- Me tavoittelimme neljää paikkaa, ja meidän edelliskertainen kannatus oli reilusti yli 23 prosentin. Jos nyt käy niin kuin ennakkoäänten perusteella näyttää, että jäädään siitä tuloksesta, niin ilmanmuuta se on sellainen tilanne, joka meidän pitää hyvin tarkkaan analysoida. Meidän pitää miettiä, mitä me voimme tehdä paremmin ja miten puolueen toimintatavat voidaan saada paremmiksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme