Mainos
Mainos

Suruliputus eduskunnassa Holkerin muistoksi

Valtioneuvos Harri Holkerin siunauspäivänä on suruliputus eduskunnassa, valtioneuvoston linnassa, Suomen Pankissa, Säätytalossa, Helsingin yliopistossa, ulkoasiainministeriössä, Helsingin kaupungintalossa ja Kokoomuksen puoluetoimistossa. Liputus alkoi tänään kello kahdeksalta aamulla ja liputus päättyy auringon laskiessa.

Siunaustilaisuudessa Helsingin tuomiokirkossa laskettiin omaisten kukkatervehdysten lisäksi tasavallan presidentti Tarja Halosen, presidentti Mauno Koiviston ja presidentti Martti Ahtisaaren seppeleet.

Eduskunnan seppeleen laski puhemies Eero Heinäluoma yhdessä varapuhemiesten kanssa.

Valtioneuvoston seppeleen laskivat pääministeri Jyrki Katainen ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen. Siunaustilaisuuteen osallistuu myös muita valtioneuvoston jäseniä. Myös lähes kaikki Holkerin hallituksen ministerit vuosilta 1987-1991 osallistuvat hautajaisiin.

Suomen Pankin edustajat jättivät myös kukkatervehdyksen siunaustilaisuudessa. Kokoomuksen seppeleenlaskijat olivat puheenjohtaja Jyrki Katainen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jan Vapaavuori ja puoluesihteeri Taru Tujunen.

Helsingin kaupungin tervehdyksen jättivät kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, apulaiskaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Oman kukkatervehdyksensä jättivät myös ulkovaltojen edustajat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot