Mainos
Mainos

Yleltä irtisanoutunut Susanne Päivärinta siirtyy Iltalehteen – "Sensuroimaton Päivärinta" aloittaa netti-tv:ssä ensi kuussa

Ylestä irtisanoutunut toimittaja Susanne Päivärinta siirtyy Alma Median kustantamaan Iltalehteen IL-TV:n erikoistoimittajaksi.

Susanne Päivärinta ryhtyy Alma Median mukaan toimittamaan viikoittaista suoraa netissä esitettävää haastatteluohjelmaa.

Päivärinta työskenteli viimeksi Yleisradiossa A-studion toimittajana ja juontajana. Hän irtisanoutui Ylen palveluksesta viime viikolla. Iltalehdessä Päivärinta aloittaa ensi kuun puolivälissä.

– Vaikka tekotapani on monille tuttu jo entuudestaan, IL-TV:ssä pääsen höystämään tinkimätöntä ja suoraa tyyliäni myös huumorilla. Ohjelman nimi on Sensuroimaton Päivärinta, Päivärinta kertoo tiedotteessa.

Päivärinta kertoo ruotivansa uudessa ohjelmassaan taloutta, politiikkaa, viihdettä ja urheilua "entistä rohkeammin ja suoremmin".

Ylessä Päivärinta työskenteli viimeksi A-studion toimittajana ja juontajana. Irtisanoutuessaan Yleltä hän lähetti kollegoillensa sähköpostin, jossa hän kritisoi kovin sanoin Ylen päätoimittajaa Atte Jääskeläistä hänen toiminnastaan pääministeri Juha Sipilään (kesk.) liittyneen Terrafame-kohun yhteydessä. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme