Mainos
Mainos

Susi raateli koiran hengiltä kotitalon pihalla

Koira joutui suden hyökkäyksen kohteeksi Liakantiellä sijaitsevan talon pihassa Tornion lähellä. Koira sai pahat vammat ja jouduttiin lopettamaan.

Susi poistui paikalta koiran omistajan ehdittyä paikalle. Paikallinen petoyhdyshenkilö kävi paikalla varmistamassa jäljistä, että hyökkääjä oli susi.

Tapaus sattui kello 20 eilisiltana. Liakantiellä havaittiin tuntia aiemmin kaksi sutta, uros ja naaras.

Poliisi varoittaa lapsiperheitä

Tapauksen johdosta ei toistaiseksi aloiteta susien metsästystä, vaan susien liikkeistä odotetaan uusia havaintoja. Susihavainnoista voi ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

Poliisi muistuttaa, että susi on rauhoitettu eläin, joka yleensä pelkää ihmisiä. Poliisi pyytää kuitenkin varsinkin pienten lasten vanhempia huomioimaan susien mahdollinen liikkuminen alueella.

Poliisi ampui eilen häirikkösuden Vieremällä Pohjois-Savossa. Susi oli liikkunut asutuksen liepeillä viikkokausia, ja sen katsottiin aiheuttaneen vaaraa ihmisten hengelle ja terveydelle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme