Mainos
Mainos

Suunnon toimitusjohtaja vaihtuu

Mm. kompasseja ja ulkoilutietokonetuotteita valmistavan Suunnon toimitusjohtaja vaihtuu. Suunto on ilmoittanut tänään pörssitiedotteessaan, että yhtiön toimitusjohtaja Jorma Kallion toimisuhde päättyy välittömästi.

Suunnon hallituksen puheenjohtajan Kari Haaviston mukaan asiasta on sovittu yhtiön ja Kallion kesken, eikä johtajanvaihdoksen syitä kommentoida julkisuudessa. Suunnon vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty Suunnon talousjohtaja Heikki Kunnas.

Kallio on ollut Suunnon toimitusjohtajana kahteen otteeseen, ensin 80-luvun alussa ja sitten lähes koko 90-luvun ajan. Suunto-konsernin tulos heikkeni viime vuonna selvästi mm. Yhdysvalloissa käydyn kompassioikeudenkäynnin sekä kasvaneiden tuotekehityskulujen vuoksi. Yhtiön liikevaihto kasvoi liki 380 miljoonaan markkaan, mutta rahoituserien jälkeinen tulos putosi liki 23,6 miljoonasta 7,2 miljoonaan markkaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme