Mainos
Mainos

Suuretsintöjen koskettava päätös: 2-vuotias löytyi hyvässä kunnossa

Suuretsinnät käynnistänyt pikkupojan katoaminen on päättynyt onnellisesti. 2-vuotias poika on löytynyt hyvässä kunnossa, vain pienistä pintanaarmuista kärsineenä. Olosuhteisiin nähden hän voi hyvin ja hänet on toimitettu vanhemmilleen. Pojan hyvästä voinnista kertoo esimerkiksi se, ettei häntä tarvitsisi edes käyttää lääkärissä.

Pojan löysi yksi etsintäpartioista Kevonniemestä.

Ristiinassa Etelä-Savossa 2,5-vuotiasta poikaa etsittiin lähes vuorokauden ajan sekä maastosta että vesistöstä. Etsintään osallistui yli sata ihmistä, ja paikalle oli ehditty hälyttää jo sukeltajat etsimään poikaa vedestä.

Poika katosi Louhiveden eteläpuolella Varkaantaipaleen kanavan lähellä mökin pihalta. Hän löytyi lopulta vajaan kilometrin päästä katoamispaikasta.

Tapahtuman aikana lukuisa joukko vapaaehtoisia kansalaisia tarjosi apuaan etsintöihin.

Poliisi kiittää kaikkia tahoja. Samalla poliisi haluaa muistuttaa mahdollisuudesta liittyä Vapepan eli Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnassa mukana oleviin kansalaisjärjestöihin, jolloin etsintöihin osallistuminen on mahdollista.

Pitkin yötä kestäneissä etsinnöissä oli käytössä myös ilma-alus, puolustusvoimain virka-apuosasto ja kaksi koiraa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot