Mainos
Mainos

Suuryritysten toimitusjohtajat palkka-alesta: Ei kommenttia

Suuryritysten toimitusjohtajat eivät ole innokkaina tuoneet esille ajatuksiaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön palkka-alesta.

Liekö syynä vuodenvaihteen loma-aika vai harkittu vaiteliaisuus, mutta MTV3 Uutisten soittokierros yrityksiin ei tuottanut hedelmää.

Toimitus ei tavoittanut konepajakonserni Metson toimitusjohtajaa Matti Kähköstä kertomaan mielipidettään siihen, vaativatko taloustilanne ja kohtuus yritysjohtajien etujen karsimista. Metsolta viestitettiin, että Kähkönen on työmatkalla eikä häntä tavoiteta.

Niin ikään Stora Enson toimitusjohtaja Jouko Karvinen on ulkomailla, lomamatkalla.

Kommenttia ei herunut myöskään Finnairilta tai metsäyhtiö UPM-Kymmeneltä, joiden toimitusjohtajat Mika Vehviläinen ja Jussi Pesonen pysyivät vaiti.

Fortumin toimitusjohtaja Tapio Kuula sentään lähetti terveiset viestintäjohtajansa kautta.

– Fortumin hallitus tarkastelee palkkioasioita aika ajoin, eikä tästä ole uutta kerrottavaa. Palkka on yhtiön hallituksen asia, välitti viestintäjohtaja Kuulan näkemyksen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme