Mainos
Mainos

Syksyn ensimmäinen myrsky lähestyy, tarkistithan ainakin nämä?

Suomeen iskee tänään kuluvan syksyn ensimmäinen myrsky, Valio. Finanssialan keskusliitto muistuttaa, että myrskytuhoihin pystyy vaikuttamaan ennalta.

Valio-myrskyn uskotaan tänään katkovan ainakin puita, mutta myös sähköjä. Kodin varustus on hyvä tarkastaa jo ennalta. Erityisen tärkeää on huolehtia siitä, että ravintoa on riittävästi. Kotiin onkin syytä varata riittävästi astioita veden varastoimiseen ja runsaasti vettä, riittävä määrä lääkkeitä. Sähkökatkojen varalta on hyvä olla paristoja, taskulamppu, kynttilöitä ja sytyttimiä. Myös radio on hyvä olla paristokäyttöinen.

Etukäteen on hyvä tarkistaa myös puiden kunto ja varmistaa, että puut eivät yllä kaatuessaan rakennusten, sähkölinjojen tai pysäköintialueiden päälle.

Myös kotivakuutuksen on hyvä olla ajan tasalla ja metsänomistajien on muistettava, että metsävakuutus korvaa myös mahdolliset myrskyvahingot.

Tarkemman tarkistuslistan löydät Finanssialan Keskusliiton sivuilta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme